غير مصنف

Корелация между валутите във Форекс

Корелацията между валутите е съотношението между тенденциите на цените на едно и също, така че когато говорим за кръстосана Валутна корелация, ние имаме предвид едно и също нещо, само това се отнася за двойките, а не за отделните валути. Корелацията става важна, когато искате да инвестирате във Форекс, като вземете предвид повече от една валутна двойка, с намерението да обмислите взаимните реакции, които са създадени между два или повече елемента, взети под внимание. В техническия жаргон говорим за оперативност. Когато искаме да разгледаме операцията на два или три кръста в същото време трябва да разгледаме няколко фактора, включително корелациите между тях. Ние посочва, че за елементи имаме предвид валутни двойки и също така, че е препоръчително да не се изследва корелациите между повече от три валутни двойки за една и съща цел. Например, сметка е да се проучи корелациите между EUR/USD, USD/JPY и EUR/JPY, акаунт е да се проучат корелациите между тези и други с GBP. Тя става малко по-сложно, така че ние препоръчваме да остане в “триъгълник ” от тип AB, BC, AC.

Корелациите между един и същ кръст
Преобръщане
Тенденция на кръстосана цена
В този урок ще задълбочаваме първата точка. Що се отнася до преобръщане, ние вече го анализирахме преди, но ние накратко повтаряме, че това е ежедневен изстрел, който ви позволява да получавате награди в положителна и отрицателна за поддържане на позицията. Тенденцията на кръстосани цени е почти сконтирана, но винаги е добре никога да не оставяте нищо на шанс и да повторите най-важните концепции.

Кръстосана тенденция
Сега бъдете внимателни, защото както казахме, преди да можете да вземете за даденост аспекти, които засягат индивидуална кръстосана валута. Характеристиките, които влияят на тенденцията на индивидуалния кръст варират от двойка на двойка, така че трябва винаги да ги имате предвид, особено когато се подготвите да направите корелация.

Например, кръстосани тенденции могат да бъдат повлияни от икономическите условия на страните, в които те са съставени, чрез пренасяне на търговски операции, от разнообразието на пазарите, които те представляват, по обеми на сделките и от други. Всеки един от тези елементи може да повлияе, а също и много на единната валута. Да ги видим малко по-близо.

Търговията с превоз е финансова транзакция, с която доставяте средства в държава с ниска цена на парите (нисък лихвен процент) и използвате тези средства в държава с висок лихвен процент. Например, ако сме взели назаем йени и сме платили 1% (ниско), можем да ги превърнем в AUD (австралийски долари), което прави 7-8%. Операцията е много удобна, но представлява риск, дължащ се на промяната. Ако преди изтичането на нашата спекулативна операция в Австралия йена реоценява за повече от разликата в добива, транзакцията става загуба. Търговията с превоз обаче има тенденция да потиска промяната на йена, тъй като включва продажбата на йени срещу други валути, като по този начин възвисяващи удобството на операцията. Експлоатацията на търговския превоз по какъвто и да е начин се извършва само когато пазарите са благоприятни за поемането на току-що посочения риск.
Разнообразието на пазарите се дължи на различните стратегии за внос, износ и производство, дължащи се на вида на суровините, които имате, вида на продуктите и вътрешното и външното търсене.
Стратегията
Корелацията, просто обобщаващо, се търгува на няколко валутни двойки едновременно. Поради тази причина е необходимо да се следват отделните валути по-отблизо, а след това валутните двойки, които ги включват. Корелацията се прави, за да се контрастира различните разлики между различните елементи, както и да се подчертаят общите точки за пример на ефектите въз основа на същите причинници. На практика е въпрос на разбиране как валутните двойки се държат в присъствието на определени условия, като например тези на пазара, засягащи както референтните пазари, тъй като те отговарят на валутата на двойката, така както и другите. Най-добрата стратегия е да се работи с поне три кръстосани версии, от които две са пряко или несродни (също се считат за скорости на преобръщане Ние ви позоваваме на първата част на статията, в която сме обмислили тенденциите на цените и ролги. Тези две са необходими елементи за изучаване на валутните двойки и при планирането на инвестиция, основаваща се на корелацията между валутите във Форекс.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى